A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Malompark Bevásárlóközpont ):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További bevásárlóközpontok keresése

Kapcsolat

Bemutatkozás

Nyitás, paraméterek A Malompark, Debrecen elsőként épült bevásárlóközpontja1998. nov.25. óra működik. A főépület (Malompark I.) 1998. novemberében került megnyitásra, melynek bruttó területe: 32.300 m2. Felmerült igények alapján, a vásárlók szélesebb körű kiszolgálására 2003. augusztusában átadásra került a létesítmény bővítményépülete (Malompark II.), melynek területével mintegy 40.000 m2-re bővült a bevásárlóközpont területe. Ezen belül a bruttó bérleményterületek területe együttesen 30.780 m2. Vonzáskörzet, látogatottság A bevásárlóközpont 10 percen belüli vonzáskörzetében a népesség szám 152 ezer fő, amely 63 ezer háztartással, 98%-os vásárlói indexel. A 0-30 perces vonzáskörzetben, amely valójában az effektív vonzáskörzet, a népesség 373 ezer fő, 145 ezer háztartással, 1660 millió EURO éves vásárlóerővel, 94%-os vásárlói indexel. A Malompark népszerűsége nyitása óta töretlen, látogatóinak száma éves szinten, a hétmillió főt közelítő. Malompark I. és II. A Malompark főépülete, illetőleg bővítménye, külön álló épületek együttese, melyek között a kényelmes átjárhatóság biztosított. Az épületrészekbe széleskörűen telepített kiskereskedelmi és különféle szolgáltatási tevékenységek kiegyensúlyozottan szolgálják a vásárlói igényeket. Míg a főépületben a kiskereskedelmi bérlői tevékenység a meghatározó, addig a bővítményépületben a szolgáltatói tevékenységek dominálnak. A főépületben kiemelkedő un. „mágnes” tevékenység az élelmiszer hipermarket és az építési- és barkácsáruház kiskereskedelmi tevékenysége. Üzemeltetés A látogatókat, vásárlókat a Malompark mindkét épületében kulturált-, igényes környezet fogadja. A létesítmény üzemeltetője a kulturált környezet megőrzése mellett kiemelt figyelmet fordít a költséghatékony üzemeltetésre. Ennek eredményeként a bérlőket terhelő (saját területen használt mérés alapú energiák, valamint az általános közös költségek) üzemeltetési költségek, azonos létesítménykategóriájában az alacsonyabbak közé tartozó. A bevásárlóközpontok szervezettségét vizsgáló legutóbbi Mystery Shopping elemzés értékelése szerint a Malompark Bevásárlóközpont a legjobban szervezett vidéki bevásárlóközpont, amely az országos ranglisa összértékelésben a Mammut, MOM Park és Europeum bevásárlóközpontokat követi a legelőkelőbb helyhez viszonyítva csupán 5%-os eltéréssel. Malompark Bevásárlóközpont 4027 Debrecen, Füredi út. 27. Telefon: 06-52-483-080 Web: www.malompark.hu E-mail: malompark@malompark.hu Facebook: www.facebook.com/malompark.bevasarlokozpontMegközelíthetőség

A Malompark Bevásárlóközpont Debrecen frekventált területén, a Füredi utca - Nádor utca és Egyetem sugárút által határolt háromszögben, Debrecen főteréhez, a Kossuth Egyetemhez, valamint a Nagyerdőhöz egyaránt közel, két kisebb és egy nagyobb lakótelep szoros környezetében helyezkedik el. A létesítmény megközelítése - elhelyezkedéséből is adódóan- úgy gépkocsival, mint tömegközlekedési eszközökkel egyaránt optimális. A jelentős utastömeget mozgató villamosjárat egyike közvetlenül létesítményünk mellett halad, (megállóval kapcsolódva) a másik néhány percnyire húzódik a Malomparktól. A bevásárlóközpont melletti csomópontokban több buszmegálló is van, melyek kiemelten nagy utasforgalmat bonyolító járatok megállói is egyben. A bevásárlóközpontba látogatók parkolási igényeit épületen kívül 370 db, az épület alatti mélygarázsban 240 db, mindösszesen 610 db parkolóhely szolgálja. A parkolók igénybevétele díjtalan.

Dokumentumok

Általános adatok

Telefonszám: 06-52-483-080 Email cím: malompark@malompark.hu
Weboldal: www.malompark.hu
Üzletközpont adatok
Forma: Bevásárlóközpont
Átadás éve: 1998 Q1
GLA: 30 780 m²
Foodcourt egys. száma: -
Mozitermek száma -
Élelmiszerüzletek száma -
Parkolóhelyek 610 db
Kapcsolódó cégek
Tulajdonos -
Fejlesztő -
Üzemeltető -
Kivitelező -
-
Nyitvatartás
Üzletközpont nyitv.: -
Boltok nyitvatartása: -

Panoráma térkép

Információk

 • Forma:

  Bevásárlóközpont
 • Boltok:

  -
 • GLA:

  30780 m²
 • Átadás éve:

  1998 Q1
 • Parkolóhelyek:

  610 db

Kapcsolat

Hasonló üzletköpontok

Lokáció szerint Terület szerint
 • Ebben a kategóriában nincs hasonló ingatlan!

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.