A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Family Center már az interneten is

A ma már Magyarország minden régiójában jelen lévő hálózat a vásárlók tájékozódását megkönnyítendő elindította önálló weboldalát.

Az eddig főleg a piacnak szóló beruházói és üzemeltetői információkat az osztrák tulajdonos Real4You GmbH és a házak kezelését végző Real Management Kft. oldalán, az üzletközpontok saját, látogatóknak is szóló információit pedig a www.retail.hu elindulását követően itt találták meg az olvasók.

Az elmúlt években ugyanakkor, a hálózat vidéki terjeszkedésével összhangban egyre inkább megszaporodtak az olyan megkeresések, amiket a fenti oldalak már nem tudtak megfelelően kiszolgálni.  A tájékoztató információk egy helyen történő rendszerezésén túlmenően szempont volt továbbá az üzletközpontok arculatának ismertetése és népszerűsítése, valamint az itt jelen lévő üzletek akcióinak naprakész közvetítése.

A Family Center koncepció célja, hogy vidéken is elérhető közelségbe hozza az olyan népszerű üzleteket, mint a Deichmann, a New Yorker, a C&A, a Takko, a Müller drogéria stb.
 
Történik mindez egy családbarát közeg kialakításával, hogy közben a vásárló elkerülhesse a belváros és a plázák zaját; kellemes környezetben válogathasson a szebbnél szebb ruhák, a divatos lábbelik és a színes játékok közt; mindent beszerezhessen a sportoláshoz vagy a szabadidő eltöltéséhez; és hogy helyben találjon meg népszerű drogériákat és élelmiszer áruházakat.
 
Keresse meg az Önhöz legközelebb eső üzletközpontunkat, hogy mosolyt csalhassunk az Ön családjának arcára is! www.family-center.hu

  • forrás: Family Center
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!