A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Lendületben a Family Centerek

A Family Center strip mall üzletközpontok üzemeltetését és bérbeadását végző Real Management Üzemeltető Kft. közvetítésével a tavaly ősszel és idén megnyitott Family Centerek újabb neves nemzetközi bérlőknek adnak helyet

A 2008 őszén átadott hatvani Family Center részeként ez év áprilisában nyitott meg az alacsony áron forgalmazott magas minőségű termékeiről ismert Aldi diszkont áruház. A Decathlon testvérvállalata, a Koodza is itt nyitja meg hamarosan egyik első magyarországi áruházát.


Az idén májusban átadott szolnoki Family Center is új bérlőt fogad: előreláthatólag még karácsony előtt megnyitja üzletét a fiatalos divatot kínáló New Yorker.

 

Family Center bevásárlóudvarok egyre több városban várják a vásárlókat. A tulajdonos Magnum Hungaria (az osztrák ingatlanbefektető Real4You GmbH magyarországi leányvállalata) cégcsoportnak a válság ellenére sem kellett leállni ezekkel a fejlesztésekkel. 2008 őszén adták át a győri és a hatvani strip mall beruházást olyan neves magyar és nemzetközi üzletekkel, mint a Müller Drogéria, Hervis, Takko, Deichmann, Vögele, Jello, KIK, Euronics, Fressnapf. Idén márciusban nyitott a mohácsi Family Center, ahol a beruházás részeként valósult meg a Tesco hipermarket több mint 8000 négyzetméteren. Az üzletsor első ütemében olyan bérlők kaptak helyet, mint a dm drogéria, KIK, Deichmann. Szintén ebben az évben, májusban adták át a szolnoki Family Centert, mely a Felső Szandai réten kialakult kereskedelmi negyedben a nyitás óta olyan üzletekkel várja a vásárlókat, mint a C&A, Müller Drogéria, Vögele, Takko, Deichmann, Humanic, Kenguru Kid.
Megkezdődtek továbbá a váci fejlesztés kivitelezési munkálatai, melynek alapján a tervek szerint jövő tavasszal adják át a Family Center és Tesco Hipermarket kereskedelmi egységet.

  • forrás: Real Management
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!