A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Újabb Family Center nyílik

A Magnum Hungaria idén már második strip mall fejlesztését adja át - májusban nyitja meg kapuit a szolnoki Family Center

2009. május közepén nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt az osztrák tulajdonú Real 4 You Gmbh idei évi második projektje, a szolnoki Family Center. A Family Center Szakáruház a megújuló város előnyeit használja ki, illetve a fejlesztések következtében felmerülő vásárlói igény kiszolgálásában foglal el fontos helyet. A szakáruház a belvárosból kivezető 442-es út mentén, a nemzetközi forgalmat bonyolító 4-es út közelében épül fel a Felső Szandai réten kialakult kereskedelmi negyed részeként. Az E60-as transzeurópai út forgalmát kihasználva már évek óta jól működik itt egy Cora áruház, egy Praktiker, egy Media Markt és az Obi Barkácsáruház, melyek kínálatát a vásárlói igényeknek megfelelően egészíti ki a Family Center. A telephely kiválóságát jelzi, hogy további beruházásokat, egy lakberendezési és egy sporttermékeket forgalmazó áruházat terveznek erre a helyszínre.
Az Family Center üvegportálos üzletsora közel tízezer négyzetméteren olyan üzleteknek ad majd helyet, mint a C&A, Müller drogéria, KIK,  Deichmann, Takko, Kenguru Kid, Humanic, Vögele, kávézó stb.
A parkolás a beruházás teljes területén létesítendő több mint 400 parkolóban ingyenes.
 
A szolnoki nyitással már 11-re bővül a magyarországi Family Center-ek száma, ill. további fejlesztések kezdődtek meg Vácott, Tatán, Oroszlányban és Szekszárdon.

  • forrás: Real Management
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!