A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Agria Park):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További bevásárlóközpontok keresése

Kapcsolat

 • Szőke István

  Szőke István

  06-36/512-408
  06-20/269-5370

  WING Zrt.

Bemutatkozás

Eger történelmi belvárosában - ahol előbb a vásártér jelentette a közösségi élet színterét, majd több mint 100 éven keresztül a Dohánygyár biztosított megélhetést több száz családnak - napjainkban a 2008 tavaszán megnyílt Agria Park Bevásárlóközpont teremti újjá a piactér sokszínűségét, nyüzsgését. A tervezők és a kivitelezők arra törekedtek, hogy az épület ezt a hangulatot idézze fel, szem előtt tartva ugyanakkor azt is, hogy a bevásárlóközpont egyben méltó utódja is legyen az 1896-tól a helyén álló dohánygyári épületeknek. A végeredmény az új és régi ötvözete, egy európai viszonylatban is egyedülálló épület- és kert komplexum.


Ahova érdemes betérni

Az Agria Park légkondicionált belső terekkel, üzlethelyiségekkel, bennük számos világmárkával várja vásárlóit, akik bevásárló körútjuk során házon belül intézhetik napi teendőiket is a széleskörű szolgáltatásokat nyújtó egységeknek köszönhetően. A kikapcsolódásra is számos lehetőség kínálkozik: a háromtermes multiplex mozi, a több mint 600 m2-es fitneszterem és az ország első plázakönyvtára mellett az Agria Park folyamatos akciókkal és számos kulturális programmal igyekszik bekapcsolódni a helyi és regionális kulturális életbe, eseménysorozatokba.
A többszintes komplexum a vásárlás és kikapcsolódás mellett egyúttal élményt is nyújt az idelátogatóknak. Az épület modern külsejével és funkcionális belső tereivel vásárlásra és aktív kikapcsolódásra, kisebb és nagyobb közösségek számára egyaránt alkalmas környezetet biztosít, miközben múltidéző sétára is invitálja a látogatókat. Az Agria Parkba belépve megtekinthetjük a hajdani Dohánygyár impozáns víztornyát, a hajdani üzemi terület kovácsoltvas oszlopait, de sétálhatunk az ősfás parkban és megpihenhetünk a felújított Zsolnay kút mellett is. Emellett élvezhetjük a sokszínű gasztronómiai kínálatot és kellemes beszélgetést folytathatunk a kávézókban és a cukrászdában,

Látnivalók az Agria Parkban

Víztorony

A Magyar Királyi Dohánygyár víztornya a gyár többi épületével együtt épült 1896-ban és 1936-ig látta el vízzel a gyár létesítményeit. A víz egy öntöttvas vezetéken át a Várhegy északi oldalán fekvő Tagos dűlői forrásokból gravitációs úton jutott a toronyba. A víztartály táplálása a torony mellett lévő régi vásártéri 27 m mély kútban elhelyezett szivattyúval történt melynek meghajtása, és a kútház maga is technikatörténeti érdekesség. A kristálytiszta vizet a gyári dolgozók is fogyasztották. A víztornyot többször tatarozták, majd a privatizáció után a gyár általános rekonstrukciója keretében az eredeti terveknek megfelelően helyreállították. Ekkor került elő, az az 1943-ban befalazott palackba zárt üzenet, amely jelenleg is látható a Dohánygyári Emléktárba.

Zsolnay Díszkút

Az 1996-ban 100 éves Egri Dohánygyár centenáriumi ünnepségsorozatára, egy pályázat nyerteseként Kungl György szobrászművész tervei alapján készült el a díszkút. Az országban egyedülálló, időálló Zsolnay mázzal borított alkotás Eger egyik jelképét, a Dohánygyár híres víztornyát ábrázolja. Alapját barna dohánylevelek ölelik körül, tetejénél pedig dohányfüst gomolyog. A bevásárlóközpont építésének idejére a díszkutat gondosan becsomagolták, megőrizték, most pedig eredeti helyén, az ősfás díszparkban mindenki által megtekinthető.

Dohánygyári Emléktár

A Dobó István Vármúzeum az országban egyedülálló módon egy bevásárlóközpontban kapott lehetőséget arra, hogy az 1896-2004 között működő Egri Dohánygyár történetét egy kiállítás keretein belül, eredeti helyszínen bemutathassa. Végigsétálva az emléktáron a látogatók megismerhetik a cigaretta gyártás menetét és elképzelhetik milyen lehetett a munkások gyári élete a sok régi fényképet és emléktárgyat látva.

Az Emléktár szombatonként 10-18 óráig várja a látogatókat.

Amire büszkék vagyunk

Az üzletközpont 2009-ben megkapta az egyik legrangosabb hazai építőipari kitüntetést, az ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJAT. Ugyanebben az évben az épületet fejlesztő WING Zrt. a nemzetközi ingatlanszövetség magyar tagozatának FIABCI különdíját vehette át a bevásárlóközpontért. A komplexum a CNBC Arabia európai Ingatlandíjon szintén 2009-ben az Év Bevásárlóközpontja lett, korábban pedig a CIJ nemzetközi szaklap is Európa legjobb bevásárlóközpontjának választotta. 

Üzletek és irodák:

FÖLDSZINT

AEGON Hitelpont, Aranybánya Ékszerüzlet, Beauty Hands, Bijou Brigitte, BioHair Hajvágószalon, BioTechUSA, BL Óraszalon, Boldizsár Cukrászda, budmil, C&A, Cafe Frei, Capri Center, Charles Vögele, Claudio Dessi, Cserépváros, Csillog6 Autómosó, dm, Dockyard Islands, Douglas, Exo, Florens Virág, Foxpost, Garage Store, Guido, Happybox , Harmónia Szépségszalon, Herbária Szaküzlet , Konkurencia Fehérnemű, Legends, Madonna, Mayo Chix, Neckermann, Nemzeti Dohánybolt, New Yorker, Northline Change, Orsay, OTP Bank, Pimkie, PlayersRoom, Promod, Rádi Pékség, Retro Jeans , Sportcity, Springfield, Stile Interio, Syam Silver, TESCO, Thomas Jeans, Tigáz Ügyfélszolgálat, UniCredit Bank, Vision Express, Vodafone

1.EMELET

576 Kbyte, Agria Mozi, Agria Park Galéria, AjándékBörze, Bad Boys, Bohóckuckó Játszóház és Gyermekmegőrző, C&A, CCC, Chili Jóga, Cosmos City, Csirkefaló ételbár, Deichmann, Exclusive Change, Expert, Gyros Bár, Hervis, Infinity , Játéksziget, Jeans House, Klier Fodrászat, Libri, Lilliput Játékország, Merkur Papír, New Yorker, Nosztalgia étterem, Pepco, Piacetto kávézó, Pizza 7, Plázakönyvtár, Sebastiano, Sempre Brillare Ékszerszalon, Sherry Peking Étterem, Starbox Divat, Surf’n’Fries

2. EMELET

Plaza Fitness

IRODAHÁZ

Aegon Biztosító, Allianz Hungária Biztosító Zrt., Apacs Stúdió, Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei Igazgatóság, Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság, Quickborn ConsultingMegközelíthetőség

A bevásárlóközpont Eger belvárosában található, közvetlenül a várost átszelő 25-ös számú főút - a Vörösmarty Mihály út - és a Törvényház utca sarkán, a Bazilika és a távolsági buszmegálló szomszédságában.

Megközelíthető:

 • gyalogosan 10 perces sétával mind a belváros területéről, mind a Szépasszony-völgyből,
 • személygépkocsival a 25-ös főútról leágazó Törvényház utcáról,
 • helyi autóbuszokkal, melyek közül 17 járat megállója 300 m-en belül található,
 • távolsági autóbuszokkal, melyeknek végállomása 300-mre van a helyszíntől.

Az Agria Park nagy figyelmet fordít a fogyatékkal élő lakosságra. Ennek megfelelően központunk kerekes székkel is könnyen megközelíthető, a főbejáratához rámpa vezet fel, valamint a belső terek is akadálymentesítettek. A látásukban korlátozottakat az épülethez közeli, hangjelzést adó gyalogátkelők segítik a tájékozódásban.

Általános adatok

Telefonszám: 06-36/512-404 Email cím: info@agriapark.hu
Weboldal: http://www.agriap...
Üzletközpont adatok
Forma: Bevásárlóközpont
Átadás éve: 2008 Q1
GLA: 21 800 m²
Foodcourt egys. száma: 6 db
Mozitermek száma 3 db
Élelmiszerüzletek száma 1 db
Parkolóhelyek 520 db
Kapcsolódó cégek
Tulajdonos -
Fejlesztő WING Zrt.
Üzemeltető -
Kivitelező -
-
Nyitvatartás
Üzletközpont nyitv.: 9-21 h
Boltok nyitvatartása: -

Panoráma térkép

Információk

 • Forma:

  Bevásárlóközpont
 • Boltok:

  90 db
 • GLA:

  21800 m²
 • Átadás éve:

  2008 Q1
 • Parkolóhelyek:

  520 db

Kapcsolat

 • Szőke István

  Szőke István

  06-36/512-408
  06-20/269-5370

  WING Zrt.

Kapcsolódó adatok

Tranzakciók
Dátum Ügyfél Terület (m²) ÜGYNÖKSÉG
2013 Q4 CCC 420
2009 Q3 J Press Hungary 60
További tranzakciók »

Hasonló üzletköpontok

Lokáció szerint Terület szerint
 • Ebben a kategóriában nincs hasonló ingatlan!

Boltok a központban

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.