A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja

Kapcsolat

 • MasterClean Kft.
  Cég címe 1138 Budapest Váci út 140.
  Weboldal http://www.masterclean.hu/
  Kapcsolat Nagy Balázs
  Telefon:
  +36 1 790 45 26
 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Továbbküldés emailen

Tetszett ez a cég? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


MasterClean Kft.
Cég címe 1138 Budapest Váci út 140.
Weboldal http://www.masterclean.hu/
Kapcsolat Nagy Balázs
Telefon +36 1 790 45 26

Általános leírás

A MasterClean Kft. egy gyorsan fejlődő, folyamatosan bővülő, 100% -ban magyar tulajdonban lévő cég, mely több mint 13 éve kezdte meg működését és nyújtja szolgáltatásait ügyfeleinek: teljes körű takarítási, zöldterület-gondozási valamint vagyonvédelmi, műszaki karbantartási és létesítménygazdálkodási szolgáltatást is nyújt.

Az általunk napi szinten kezelt területek nagysága majdnem 1.000.000 m2.

Cégünk és szolgáltatásaink az ország egész területén elérhetőek. Megbízóink részére az ország bármely pontján biztosítani tudjuk szolgáltatásunk ellátását a nap 24 órájában, az év minden napján (beleértve a munkaszüneti napokat is) állunk ügyfeleink rendelkezésére. Átlagosan 2-3 nagytakarítást végzünk vállalási helyszínenként évente.

A MasterClean munkatársainak felkészültsége és szaktudása, vezetőink magas képzettsége, rugalmassága, minőségpolitikánk garantálja, hogy Ügyfeleink egy magas színvonalú szolgáltatási csomagot kapjanak.

Üzletfilozófiánk egyik alapelve, hogy folyamatosan lépést tartunk a szolgáltatásainkhoz szükséges technológiák fejlődésével, a legújabb eszközök és felszerelések piaci megjelenésével.

Legfőbb értékünk az évek során Megbízóinkkal kialakított, kölcsönös, bizalmi alapokon nyugvó, hosszú távú kapcsolat.

Évente újabb minőségügyi célokat tűzünk ki, melyekhez a szükséges feltételeket megteremtve fenntartjuk, illetve fejlesztjük szakmai tudásunkat, humán erőforrásainkat.

Vállalási díjainkat a megrendelőink igényeit figyelembe véve, a választott szolgáltatás által megkövetelt, legoptimálisabb szakmai tudás és technológia mellett alakítjuk ki.

Tevékenységünk minőségének állandó javításával partnereink maximális megelégedettségére törekszünk, és a változó igényeihez gyorsan alkalmazkodunk.

Kapcsolattartó