A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Újabb Family Center 100%-os telítettséggel

Jelenleg nyolc Family Center áll a Real Management üzemeltetésében, összesen több, mint hetvenezer négyzetméteren biztosítva az ország különböző pontjain az adott igényeknek megfelelően alakított kínálattal a gyors, hatékony és kellemes bevásárlást.

A házak bérbeadottsági aránya nagyon jó. A 2010-ben átadott váci Family Center, ahol a Tesco Hipermarket a mágnesbérlő, már a nyitás évében 100%-os telítettséggel büszkélkedhetett, melyet azóta is fenntart. A változatos bérlői összetételnek köszönhetően (Tesco, dm, KIK, Deichmann, Fressnapf, Euronics) a központ kiemelkedő forgalmat bonyolít.
Az ingatlan iránt folyamatos az érdeklődés: több potenciális bérlő áll sorban esetleges üresedésre várva, illetve a szomszédos területeken is további fejlesztések várhatóak.

A Real Management közvetítésének köszönhetően időközben a győri Family Centerben szintén kiadtak minden üzletet. Hamarosan, még az iskolakezdés előtti hajrában közel ezer négyzetméteren új ruházati üzlettel egészül ki a ház kínálata. Az autópálya Győr-Ménfőcsanak lehajtója mentén kialakult kiskereskedelmi negyed fontos szereplője a bevásárló park olyan kiemelkedő színvonalú üzletekkel, mint az Aldi élelmiszerdiszkont, Müller drogéria, Hervis sportruházat, Deichmann cipőbolt, Fressnapf állati áruház, Kik textildiszkont stb.

A Real Management által üzemeltetett teljes hálózatot tekintve is elmondható, hogy az országosan összesen közel 75 000 m2 bérbeadható területtel rendelkező Family Centerek kiadottsága több, mint 90%-os.

A hálózat sikerét folytatva a következő központ átadása 2013-ban Szekszárdon várható. Ezt követi majd 2014-ben a tatai Family Center. Mindkét helyszín közvetlenül a belvárosban található. A kiváló lokációknak és a koncepció sikerének köszönhetően fokozatos a bérlői érdeklődés.

A Real Management által üzemeltetett, jelenleg nyolc tagból álló Family Center hálózat számára fontos a vásárlók tájékoztatása is. A family-center.hu oldalon folyamatosan jelennek meg az aktuális információk az új üzletekről, közvetlen kommunikációs lehetőséget pedig a rendszeresen frissített facebook (https://www.facebook.com/familycenterek) oldalon biztosít az üzemeltető.
 

  • forrás: Real Management Kft.
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!