A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Új üzletek nyíltak több Family Centerben

Az idei ősz nem csak a tavaszt meghazudtolóan üde időjárással, hanem a kiskereskedelmi piac szereplőinek bővülésével is kedvezett a számunkra.

A Family Center szakáruházak között ugyanis olyan új üzleteknek örvendhetünk, melyekben a vásárlók többek között ruházati cikkek, lakberendezési termékek és különböző kerámia- illetve ajándéktárgyak kínálatával találkozhatnak.

A szolnoki Family Centerben megnyitott Matracdepó rugós és biomatracok, modern ágybetétek széles választékát kínálja az emlékező hab technológiával kifejlesztett változattól, a moly-, atka- és baktériumtaszító kókusz ágybetéten, a bonellrugós és egyéb különböző ágybetétfajtán keresztül a nyaki- és derékproblémák megelőzésére kialakított, táskarugós matracig. Amennyiben pedig már kiváló ágyon pihenhetjük ki a nap fáradalmait, akkor is érdemes ellátogatni a Matracdepóba, ugyanis a szaküzlet különböző fenyőbútorokat és alvás-kiegészítőket nyújt a vásárlói számára.

Amennyiben a lakberendezési tárgyakról való döntést inkább a családfőre bízzák, akkor a hölgyek ez idő alatt bátran válogathatnak a Family Centerben kapható, változatos divatáruk között, a Matracdepó szomszédjában ugyanis egy új ruházati üzlet nyitott meg, mely egy elérhetőbb termékkört képvisel a fiatalok és a középkorú lakosság számára egyaránt.

Baján, az iskolakezdéssel egy időben a Toscana kerámia szaküzlet és egy új divatruházati bolt is a Family Center üzleteinek képviselői közé lépett. A Toscana kézműves tárgyai, valamint kerámia termékei jó célt szolgálhatnak a háztartásokban, akár saját célra vásároltuk, akár ajándékként kaptuk azokat.

Mindemellett a városi lakosság a szakáruház legújabb ruházati boltjában készülhet fel a hidegebb hónapokra, ahol az alsóneműkön, a felsőruházaton, valamint az őszi/téli kabátokon kívül különböző kiegészítők, cipők és táskák közül válogathatnak a betérő vásárlók.

A mindennapi ruházkodás megkönnyítésében játszik közre a soproni Family Center is, ahol a már ismert Charles Vögele márkabolt mellett, a szolnoki, bajai új divatbutikokhoz hasonló ruházati üzlet nyitott meg az elmúlt hetekben, több, mint 700 m2-en.

A fenti üzletek megnyitását követően a Family Center szakáruházak bérbeadói hasonló reményeket fűznek a karácsonyt megelőző hónapokhoz is.

Minden további információ és újdonság megtalálható a Family Center honlapján (www.family-center.hu).

  • forrás: Real Management Kft.
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!