A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Új és érthetőbb weboldal a Real Management-től

Korábban hírül adtuk, hogy az országosan több mint százezer négyzetméter ingatlant kezelő Real Management Kft. a társaság nevének megújításával újrapozícionálta magát a piacon.

Ezzel párhuzamosan időközben elkészült a cég új weboldala is, mely a napokban jelent meg a világhálón. Tartalmilag a korábbi oldal továbbfejlesztése valósult meg, a designban pedig a letisztult, ugyanakkor attraktív színek és áttekinthető struktúrák jellemzik.

A társaság az elmúlt 12 év folyamán több különböző, magyarországi és külföldi ingatlan előkészítésében, ill. a munkafolyamat különböző egyéb fázisaiban vett részt a telekakvizíciótól a bérbeadáson és az üzemeltetésen át az értékesítésig és az ehhez kapcsolódó tanácsadásig. Ezeket az ingatlanokat a Referencia menüpont alatt találják meg a látogatók. Ettől elkülönülten, típus szerinti csoportosításban az Ingatlanok hivatkozás alatt jelennek meg azok a fejlesztések, amelyeken jelenleg is dolgozik a társaság. Az ingatlanok adatlapja minden fontosabb paramétert tartalmaz, beleértve a cég által ahhoz kapcsolódóan elvégzett feladatokat is.

Az oldalon, a Sajtó menüpont alatt jelennek meg a céggel vagy a fejlesztéseivel kapcsolatosan közzétett publikációk.

Az oldal kiegészült továbbá a társaság által nyújtott szolgáltatások rövid bemutatásával, melynek alapján a látogatók betekintést kapnak a cég által végzett tevékenységekbe. Ezekkel kapcsolatos további információkat a weboldalon található elérhetőségeken nyújtanak az illetékes kollégák.

Az oldal elvesztette korábbi statikus jellegét, tartalma bővebb lett, és a tervek szerint folyamatosan bővülni fog, így időről-időre érdemes visszalátogatni.

  • forrás: Real Management Kft.
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!