A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Nívódíjat kapott a szegedi Árkád

A magyar ingatlanpiacon nagy megtiszteltetésnek számító Építőipari Nívódíját az Árkád Szeged nyerte el, mint az év legjobbnak választott kereskedelmi épülete. Az ezt igazoló emléktáblát csütörtökön avatták fel a bevásárlóközpontban.

Az Építőipari Nívódíj pályázati felhívása 10 kategóriában került kiírásra. A bírálat fő szempontjai voltak, többek között, a kivitelezés minősége, a funkciónak megfelelő megoldások kiválasztása, a kedvező üzemeltethetőség feltételeinek biztosítása, a környezetbe való illeszkedés, valamint a létesítményt létrehozók közötti együttműködés minősége.

A kereskedelmi épületek kategóriában a 18 tagú zsűri döntése alapján az első díjat az Árkád Szeged épülete nyerte el. A Nívódíjat tanúsító emléktáblát a csütörtökön közösen leplezte le a bevásárlóközpontban Bálint Péter a bírálóbizottság elnöke, Christoph Augustin az ECE Projektmanagement Budapest Kft. ügyvezetője és egyben a befektetők képviselője, valamint Wolf András a kivitelező cég műszaki igazgatója.

Christoph Augustin nagy megtiszteltetésnek tartja az elismerést, és köszönetet mondott Szeged Megyei Jogú Város képviselőinek a konstruktív együttműködésért, a kivitelező Market Építő Zrt. és a tervező 3H Építészstúdió képviselőinek, valamint saját kollégáinak a beruházás nagyszerű megvalósításáért.

  • forrás: szeged.hir24.hu
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!