A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Ingyenes autóbuszok viszik a vásárolókat a Dunacenterbe

Óránként indulnak ingyenes buszok a győri Dunacenter bevásárlóközpontba. Az egyes számú főút mellett, a Bécs-Budapest autópálya lehajtójának közelében elhelyezkedő 16500 négyzetméteres shopping center üzemeltetői nemcsak az autósokra gondoltak.

A kismamák, nyugdíjasok, autóval nem rendelkezők egyaránt gyorsan és kényelmesen ki tudnak jutni a családok minden igényét kielégítő központba az alacsony padlós járatokkal.

Kipróbáltuk a Dunacenter autóbuszát: egy hétköznap délelőtt a marcalvárosi megállóban szálltunk fel az egyébként két útvonalon közlekedő járatra. Az első útvonalon minden páros órában indul az autóbusz a bevásárlóközpont elől, végighaladva a Szent István úton, aztán a Baross, Nagy Imre, Lajta, Gerence utcákon 20 perc alatt eljutva Marcalvárosig. Innen minden óra 20. percében indul vissza a járat ugyanezen útvonalon a Dunacenterig.
A centrum és a Tihanyi Árpád úti Adyváros tó megálló között utasokat szállító másik járat minden páratlan órában indul, és a Honvéd ligetet, a Malom ligetet, a Szigethy Attila út és az Ifjúság körút több megállóját érintve jut el a tóig. A járatok az első vonalon reggel 8-tól este 8-ig, a másodikon 9-től 19 óráig közlekednek.
Utazás közben beszédbe elegyedünk egy  kisgyermekes anyukával. A Lajta úton felszálló Kovács Katalin érdeklődésünkre elmondta, gyakran használja a Dunacenter autóbuszát, mert gyors, kényelmes, és nem utolsó sorban, mert alacsony padlós, így könnyen fel tud rá szállni a babakocsival. A gyesen lévő fiatalasszony szerint okos gondolat, hogy a bevásárlástól a játszóházon át a fitneszteremig a családok  igényét kielégítő központban gondolnak azokra is, akiknek nincs autójuk vagy nem tudnak vezetni.

- Én félek a volánnál, annyira agresszíven vezetnek sokan, hogy inkább nem ülök a kormány mögé, pláne most, hogy itt a kislányom. Egyébként is, napközben a férjemnél van a kocsi. Ő csak este jön meg a munkából, fáradtan, nincs kedve még egy bevásárláshoz is, ezért nagyon jó, hogy csak felpattanunk a picivel a buszra, és húsz perc alatt már kint is vagyunk. Ráadásul a járat ingyenes, tehát még pénzbe sem kerül, hogy olyan kulturált helyen tudjak vásárolni, ahol nagy a választék, és minden megtalálható a cipőktől az élelmiszerig. Ha van időnk, a játszóházba is be szoktunk menni- emelte ki a buszozás előnyeit Katalin.

A fiatalasszony hozzátette azt is, hogy családjában más is van, akik a Dunacenter autóbuszával járnak vásárolni. Idős édesapja a benzinen spórol ezzel, . Mindketten azt mondják, a busz ugyanolyan kényelmes, mint az autó, és az a pár méter, amit lakásuk ajtajáig meg kell tenni a csomagokkal igazán kibírható.

  • forrás: Pannónia Shopping Center Ingatlanfejlesztő Kft.
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!