A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

70 ezer ügyfél az 1 éves Tesco Mobile-nál

Egy éve indította el mobilkommunikációs szolgáltatását a Tesco Mobile. A két alapító ? a Tesco és a Vodafone - 50-50 %-ban tulajdonolt vállalkozása valódi független, virtuális mobilszolgáltatóként (Mobile Virtual Network Operator ? MVNO) van jelen a piacon. A hazai mobilpiac negyedik szereplője első évét több mint 70 000 ügyféllel zárja. Az évforduló alkalmából a mobilszolgáltató ügyfeleit ?1 év, 1 Ft? percdíj akcióval lepi meg.

Tavaly márciusban lépett be a magyar piacra a Tesco Mobile, és kedvező ajánlatainak köszönhetően mára több mint 70.000 ügyfél használja a szolgáltatását. ?Büszkék vagyunk első évünkre, mivel a hazai mobilpiac általános csökkenése ellenére kiváló esztendőt zártunk? ? mondta el Reszkető Péter, a Tesco Mobile cégvezetője. ?Hónapról hónapra növekszik aktív ügyfélbázisunk. Az egyetlen év alatt csatlakozott, több mint 70 000 új ügyfél mind hazai, mind nemzetközi összehasonlításban kimagasló eredménynek számít. Úgy gondoljuk, a kedvező fogadtatás főként a mobilköltségek optimalizálását segítő ajánlatainknak köszönhető: számos olyan ajánlatunk volt, amelyek újabb és újabb ügyfelek számára tették versenyképessé szolgáltatásunkat. Ilyenek például az egyenlegfeltöltéseket bónusszal duplázó Tesco Mobile Dupla tarifacsomag, a percdíjak változatlanságára adott garanciánk, a Hálón Belül csomaggal elérhető 10 forint alatti percenkénti hívásdíj, valamint akciós árú mobiltelefonjaink.?

Az első évi hagyományokat folytatva a társaság újabb szokatlan akcióval kezdi szolgáltatásának második évét: 2013. március és április hónapokban a Hálón Belül csomag percdíja mindössze 1 Ft, így az akciós időszakban több mint 70.000 belföldi Tesco Mobile ügyfél hívható a különösen kedvezményes díjon, függetlenül attól, hogy a hívott fél rendelkezik-e Hálón Belül csomaggal. A kedvezményes percdíj automatikusan érvényes új és meglévő ügyfelekre. A Hálón Belül csomag havidíja 590 forint, ezért cserébe 30 napig, legfeljebb 1000 percig érvényesíthető a Tesco Mobile belföldi hálózatán belüli kedvezményes percdíj. Az ?1 év, 1 Ft? promóciós időszakát követően a Hálón Belül csomag percdíja 19 Ft (a feltöltések után járó duplázó bónusz teljes kihasználásával az ügyfelek ebből ténylegesen csak a percdíj felét, azaz 9,50 forintot fizetnek).
 

  • forrás: retail.hu
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!