A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Melyik lesz Magyarország legnépszerűbb webshopja?

A hazai internetes kereskedelem megmérettetésén a webáruházak minőségi és népszerűségi kategóriákban versenyezhetnek. Az Ország Boltja verseny kezdeményezője, az Árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni a minőségi webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését - írja a Brandtrend.hu

A verseny célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja a legnépszerűbb, valamint a legjobb minőségű webshopokat. A verseny nyitott, a részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

Az Ország Boltja versenyben résztvevő webshopokra 2011. augusztus 16-tól október 7-ig lehet szavazni.

A Minőségi kategóriában induló boltokra azok szavazhatnak, akik az adott időszakban valóban vásárolnak az adott webáruházban, majd kitöltenek egy kérdőívet, melyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, stb. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a kategória győztesei.

Népszerűségi kategóriában bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon a kedvenc webáruházára.

Az internetes áruházak szintén a www.orszagboltja.hu oldalon tudnak regisztrálnia versenyre.

  • forrás: BrandTrend
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!