A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Corvin Sétány):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További bevásárlóközpontok keresése

Státusz:
Az üzletközpont jelenleg nem aktív.

Mit jelent ez?Ez az adatlap jelenleg nem elérhető, mert az ingatlant a tulajdonos inaktiválta rendszerünkben.

Mit csináljak?

Böngésszen több száz elérhető ingatlan között. Részletes keresés

Adjon fel ingyenesen kereső hirdetést! Hirdetés feladása

Kapcsolat

 • Karai Péter

  Karai Péter

  -
  70/978 4827

  Futureal Development Holding Zrt.

Bemutatkozás

A Corvin Sétány Közép-Európa legnagyobb belváros megújítási programja Budapest szívében, a Józsefvárosban valósul meg a Cordia anyavállalata, a Futureal a helyi, valamint a Fővárosi Önkormányzat közös projektjeként. A közel 10 éves projektperiódus alatt a főváros egyik legelhanyagoltabb negyede újul meg teljesen, mind építészeti, mind szolgáltatási környezet tekintetében. A közel 22 hektáros területen a szinte lakhatatlanná vált bérházak nagy része bontásra került, lakóik élhetőbb körülmények közé költöztek. Helyükre új, magyar és nemzetközi építész irodák által tervezett házak és közterek épültek, mellettük számos műemlék jellegű régi ház is felújításra került. A Corvin Sétány egy új, modern, XXI. századi városrész, mely méltó és integráns része az otthonául szolgáló kerületnek, és Európa egyik legszebb fővárosának, Budapestnek. A Corvin Sétány számokban: - 2.600 újépítésű lakás - 130.000 négyzetméter ’A’ kategóriás iroda - 150 üzlet a Corvin Bevásárlóközpontban - 10.000 négyzetméter igényes, egyedi utcabútorokkal, szökőkúttal és virágos kertekkel tarkított köztér - Life 1 Corvin Wellness, a belváros legnagyobb fitnesz-wellness központja uszodával - hangulatos kávézók, éttermek és gasztro üzletek a sétány mentén - Corvin Budapest Filmpalota – muliplex mozitermek, 3D moziteremMegközelíthetőség

A Corvin Sétány Budapest belvárosában, a József körút – Práter utca – Szigony utca, Üllői út által határolt területen helyezkedik el. A Dunától pár percnyire fekvő, bármely irányból könnyen megközelíthető új belváros a forgalmas Corvin negyed és Üllői út találkozásánál terül el. Tömegközlekedés: • A terület 2 végén 2 metróállomás található: M3-asvonal Corvin negyed és Klinikák. • A 4-es és 6-os villamosmegállók közvetlenül a sétány kapujánál helyezkednek el • Az épülő M4-es metró Rákóczi téri megállója pár perc sétára, illetve 2 villamos megállónyira lesz a Corvin Sétány területétől.

Általános adatok

Telefonszám: - Email cím: -
Weboldal: http://www.corvin...
Üzletközpont adatok
Forma: Vegyes fejlesztés
Átadás éve: -
GLA: 4 500 m²
Foodcourt egys. száma: -
Mozitermek száma -
Élelmiszerüzletek száma -
Parkolóhelyek -
Kapcsolódó cégek
Tulajdonos -
Fejlesztő Futureal Development Holding Zrt.
Üzemeltető -
Kivitelező -
-
Nyitvatartás
Üzletközpont nyitv.: -
Boltok nyitvatartása: -

Panoráma térkép

Információk

 • Forma:

  Vegyes fejlesztés
 • Boltok:

  28 db
 • GLA:

  4500 m²
 • Átadás éve:

  -
 • Parkolóhelyek:

  -

Kapcsolat

 • Karai Péter

  Karai Péter

  -
  70/978 4827

  Futureal Development Holding Zrt.

Hasonló üzletköpontok

Lokáció szerint Terület szerint

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.